GREEK FAMILY GRILL

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 3194 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Greek Family Grill. Meer weten? Ontdek meer

6 jul 2024 om 18:57 Pita gyros was heerlijk. Het eten werd heel snel bezorgd. Dank u wel Greek familie.
5 jul 2024 om 9:15 Eten was echt heel goed, alles was echt perfect. Bezorging ook precies op de tijd die ik had aangegeven.
19 jun 2024 om 22:45 Heerlijk. Vlees was mals en goed gekruid. Enige minpuntje was dat de friet slap was. Maar dat is al snel met bezorging helaas. Verder echt top
16 jun 2024 om 20:30 De bezorging duurde 2 uur , maar kon ik niet aanvinken helaas
16 jun 2024 om 2:04 Al vanaf deze tent bestaat, 1 van de beste en vooral lekkerste (afhaal)griek in Ridderkerk. Aardige bezorgers en altijd goed eten.
15 jun 2024 om 20:01 Goed warm veel eten
14 jun 2024 om 19:32 Great food, tasty, but a bit dry
10 jun 2024 om 19:49 het eten was lekker alleen ik had voor 17.00 de bestelling geplaats en ik wilde het om 18.00 bezorgd hebben en ze kwamen pas om 18.40 dat vind ik niet kunnen
2 jun 2024 om 22:11 We bestellen hier regelmatig, het is altijd lekker en goed!
2 jun 2024 om 21:32 Eten was goed en ook warm. Zeker voor herhaling vatbaar.
2 jun 2024 om 19:49 Lamskotelet erg zwart gebakken verder prima te eten